Mededelingen

 

Renovatie veerstoep in Krimpen aan de Lek

Veerbedrijf de Visser heeft aan de kant van Krimpen aan de Lek een nieuwe veerstoep gerealiseerd. De oude stoep was nodig aan vervanging toe. De nog houten beschoeiing die voor de veerstoep stond was helemaal vergaan. Daardoor kwam de bestrating steeds verder in verval door grote verzakkingen.

De nieuwe stoep is geheel gemaakt van beton met rondom stalen damwand , we kunnen er dan ook vanuit gaan dat de nieuwe stoep minimaal 30 jaar meekan. Deze grote investering was voor het veerbedrijf zelf alleen niet op te brengen we hebben dan ook gebruik gemaakt van de inversteringssubsidie die de provincie Zuid Holland bied.

Verder willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf tijdens de werkzaamheden aan de stoep die veel overlast en ongemak heeft veroorzaakt

geplaatst: 03-04-2014

Renovatie veerstoep in Kinderdijk en modernisering veerpont “Christina”

Zaterdag 14 november gaan wij weer varen met de "Christina".

Na 12 weken werk hebben wij dan eindelijk een nieuwe veerstoep gerealiseerd aan de Kinderdijkse kant.De nieuwe stoep is geheel van beton , wij denken dat hierdoor onze klanten gemakelijker de pont op en af kunnen rijden.

In deze 12 weken hebben wij onze pont ook een grondige update gegeven.Er zijn 4 nieuwe voortstuwingsmotoren geplaatst met een vermogen van 160 PK per stuk. De nieuwe motoren voldoen aan de nieuwste milieu eisen als het gaat om uitstoot en brandstofgebruik.ook gaan wij vanaf nu op milieuvriendelijke biodiesel varen.
Voor het vernieuwen van deze motoren heeft de Provincie Zuid-Holland een eenmalige subsidie gegeven.

Wij willen namens Veerbedrijf H de Visser BV al onze klanten bedanken voor het begrip dat wij kregen voor de overlast die dit met zich mee bracht, en hopen dat wij met de nieuwe veerstoep en de verbeterde pont u nog beter van dienst kunnen zijn.

geplaatst: 13-11-2009
update: 31-08-2010.